Nordic Night 2018

🦌 Verlangt u ook naar een lange winterwandeling door de uitgestrekte Scandinavische vlakten? 🦌

❄️ Droomt u ook van uw eerste glimp van het adembenemende noorderlicht? ❄️

 

De voorzitter en de leden van Rotaract Mandeleie hebben de eer en het genoegen u en uw vrienden uit te nodigen op ons jaarlijks Galabal. Wij stellen met veel plezier onze ‘Nordic Night’ voor.

 

Wij zullen u en uw vrienden op deze ‘Nordic Night’ meenemen op een tocht in een Scandinavisch landschap waar we het avontuur opzoeken in het hoge noorden en samen zullen we dansen tussen de wilde dieren. Na deze onvergetelijke tocht zal u kunnen genieten van enkele overheerlijke cocktails, dicht bij de knetterende haard.

Wilt u deze ‘Nordic Night’ beleven, bestel dan nu snel uw kaarten hier.


Voorafgaand aan dit spetterend galabal kunt u samen met de leden van Rotaract Mandeleie, hun partners en de sponsors van dit Galabal genieten van een walking dinner dat aanvangt om 19 uur. Inschrijvingen zijn gelimiteerd en zijn mogelijk t.e.m. 15 november 2018, via de webshop.


Geen zin om bob te zijn op het bal? Kies voor onze GRATIS shuttlebus die vertrekt vanop het Polenplein in Roeselare. Let op: de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via https://docs.google.com/forms/d/1cYkj2vgFqpPk7x00ztTLJ02V-E8JNp0wW4NqBDzrX64/viewform?chromeless=1&edit_requested=true

 ———————————–;

 

;Wanneer: 1 december 2018, diner vangt aan om 19u, dansfeest om 22u.

Waar: ’t Gravenhof in Torhout

Tickets: € 18 VVK ; € 20 ADD, te bestellen via de webshop

 

———————————–;

 

De winst van deze avond gaat integraal naar de vele sociale projecten die wij steunen in eigen streek.

Wij kijken er al naar uit, tot dan!